Anlık Bildirim

Elon Musk ve CZ arasında Doge kavgası

Binance borsasında Doge cüzdanlarının yüksek transfer ücretlerine sebep olan hata Elon Musk’ın da tepkisini çekti. CZ ise Tesla’nın son yazılım hatası nedeniyle oluşan sıkıntılara dikkat çekti.

Elon Musk Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasalarının teklemeye başladığı şu dönemde ‘bir de kavgamız eksikti’ dedirtecek türden bir tartışma başladı. Tartışma kripto para dünyasının iki tanınmış ismi Elon Musk ve Changpeng Zhao arasında yaşanıyor. 

Elon Musk ve CZ kavgası

Elon Musk’ın zaman zaman kripto para dünyası ile ilgili bazen manipülasyona kaçan gönderilerini hepimiz biliyoruz. Bu kez ünlü Binance borsasının patronu Changpeng Zhao ile ilginç bir ağız dalaşına girdi. 

Binance’in hükümetler ile düzenlemeler konusunda adımlar atmaya başladığı konusundaki haberler üzerine Elon Musk bir gönderi attı. Gönderisinde Changpeng Zhao’yu etiketleyerek Doge müşterilerinin eleştirilerine değindi. 

Kısa süre önce Doge cüzdanlarında güncelleme yapan Binance artan transfer ücretleri nedeniyle topluluğun tepkisini çekmişti. Sonrasında Doge cüzdanları yeniden bakıma alındı. CZ ise Elon Musk’a cevap vererek geliştiriciler ile iş birliği halinde sorunu çözmeye çalıştıklarını belirtti. Ancak bir farkla. 

CZ bu kez Tesla’nın yazılım hatası nedeniyle el frenlerinin sebepsiz devreye girmesi gibi sıkıntıları konu alan bir haberi paylaştı ve bir nevi herkesin hata yapabileceğine vurgu yaptı. Henüz Elon Musk tarafından bir cevap verilmedi ancak bu gelişmeler ile Doge bir miktar yukarı hareketlendi. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim