Anlık Bildirim

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store, bu hafta iki yeni ücretsiz oyun hediye ediyor. Bu haftanın ücretsizleri GigaBash ve Predecessor, 7-14 Aralık tarihlerinde Epic Games Store'da erişilebilir olacak.
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu! Tam Boyutta Gör
Steam'in ardından oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games, ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Öyle ki bu listenin her hafta yenilendiğini ve yepyeni yapımlar ile güncellendiğini görüyoruz. Son olarak Epic Games'te bu haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. 

Epic Games Store'da haftanın ücretsizi: GigaBash ve Predecessor

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları GigaBash ve Predecessor olacak. Bunlar arasından arena dövüşü ve aksiyon mekaniklerini bir araya getiren GigaBash, hem tek hem de çok oyunculu olarak oynanabiliyor. Predecessor ise, MOBA ve FPS temalı bir üçüncü şahıs aksiyon oyunu. Her iki oyunun toplam değeri ise 368 TL.

GigaBash ve Predecessor7 Aralık'tan 14 Aralık'a kadar Epic Game Store'da ücretsiz olacak. Eğer bu süre zarfında oyunları aldıysanız tamamen sizin olacaklar. Ancak bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacağını hatırlatalım. Ayrıca 7 Aralık tarihine kadar halihazırda mevcut olan Jitsu Squad ve Mighty Fight Federation da kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim