Anlık Bildirim

Epic Games bu hafta iki oyun hediye ediyor: 190TL değerinde

Epic Games’in bu hafta vereceği ücretsiz oyunlar belli oldu. Out of Line ve The Forest Quartet, an itibarıyla Epic Games Store'da erişime açıldı. İşte detaylar...
Epic Games bu hafta iki oyun hediye ediyor! 190TL değerinde Tam Boyutta Gör
Steam'in ardından oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun fırsatları sunmaya devam ediyor. Öyle ki geçtiğimiz hafta erişime açılan oyunlar arasında 911 Operator yer alıyordu. Son olarak Epic Games'te bu haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu.

Epic Games Store'da haftanın ücretsizi: Out of Line ve The Forest Quartet

Aktarıldığı kadarıyla Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları Out of Line ve The Forest Quartet olacak. Bunlar arasından Nerd Monkeys tarafından geliştirilen Out of Line için kısaca platform ve bulmaca oyunu diyebiliriz. Mads & Friends imzalı The Forest Quarlet ise, daha çok macera, müzik ve bulmaca türüyle karşımıza çıkıyor. Bu oyunların toplam değeri ise 190 TL.

Her iki yapım, 28 Eylül 2023 tarihine kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak olacak. Dolayısıyla oyun kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir fırsat diyebiliriz.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları:

21 Eylül - 28 Eylül

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim