Her hafta bir veya iki oyunu ücretsiz hale getirerek oyun severlerin beğenisini toplayan Epic Games mağazası bu haftada iki beğenilen yapımı hediye ediyor. Soma ve Costume Quest oyuncuları sevindirecek.
Soma ve Costume Quest ücretsiz
Steam üzerinde 49TL fiyat etiketine sahip olan Soma oyunu, 2015 yılının en çok beğenilen oyunlarından birisiydi. Soma; Atlantik okyanusu diplerinde atıldığınız bir macerayı anlatıyor. Su altı tesisi Pathos-II’de her türlü iletişim kesilmiş ve makineler kendisini insan sanmaya başlamıştır. Bu düşman dünyada bir yandan savaşırken bir yandan varlığınızı da sorgulamaya başlayacaksınız.
18TL fiyat etiketine sahip olan Costume Quest ise 2011 yılına ait. Oyun Cadılar Bayramı temalı ve rol yapma üzerine ilerliyor. Repugians kötüsünü yenebilmek için güçlendirmeler kazandıran kostümleri toplamanız gerekiyor. Beğeni toplayan oyunun sonraki yıllarda ikincisi de çıkmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)