Anlık Bildirim

Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı

Teknoloji dünyasının son dönemdeki en büyük olaylarından birine imza atan Apple ve Epic Games'in davası sonunda bitti. Epic CEO'su Tim Sweeney Twitter üzerinden tavukla ilgili bir paylaşım yaptı.

Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti Tam Boyutta Gör

Epic Games ve Apple arasında bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl bir gerginlik başladı ve bu gerginlik mahkemeye taşındı. Bir süredir devam eden dava da geçtiğimiz saatlerde sonlandı. Epic Games CEO'su Tim Sweeney ise Twitter'dan enteresan bir paylaşım yaptı.

Tim Sweeney Twitter'dan Tavukla İlgili Bir Paylaşım Yaptı

Davanın çıkış noktası bildiğiniz gibi Epic Games'in, Apple'ın App Store'daki oyunlardan aldığı %30'luk payı fazla bulmasıydı. Geçtiğimiz haftalarda dava iyice alevlendi ve neredeyse tüm gizli belgeler ortaya çıkmaya başladı. Olayla alakalı alakasız birçok belge açığa çıktı ve birçok enteresan bilgi öğrendik.

Geçtiğimiz saatlerde ise bu dava sonlandı. Artık yalnızca mahkemenin kararı bekleniyor. EuroGamer'ın haberine göre dava dün akşam iki tarafın da kapanış konuşması yapmasıyla sonlandı. Epic Games davanın çok daha geniş bir kitleyi etkileyeceğini belirtti.

Davanın sonlanmasının ardından ise Epic Games CEO'su Twitter üzerinden bir tavuk restoranını paylaştı. Elbette yalnızca çıkarım yapıyor olsak da Sweeney'nin gönderme yaptığını anlamak pek de zor değil. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz. Davanın ne zaman sonuçlanacağı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14506 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim