Anlık Bildirim

Eski Ubisoft yöneticisi Amazon Games‌'e geçti: Rekabetçi çok oyunuclu bir oyun üzerinde çalışıyor

Amazon Games'in Montreal'de açılan yeni oyun stüdyosunun başına eski Ubisoft Toronto genel müdürü Alexandre Parizeau geçiyor. Alexandre Parizeau rekabetçi çok oyunculu bir oyun üzerinde çalışacak.

Eski Ubisoft yöneticisi Amazon Games?'e geçti Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Amazon geçtiğimiz yıllarda kendi oyun stüdyosunu kurdu ve oyun yapmaya başladı. Her ne kadar kötü bir başlangıç yapsalar da yatırımlar devam ediyor. 

Alexandre Parizeau, Amazon'a Katıldı

Geçtiğimiz saatlerde de Amazon'dan önemli bir hamle daha geldi. Daha öncesinde Ubisoft Toronto'nun genel müdür olan Alexandre Parizeau, Amazon'un Montreal'da açılan yeni oyun stüdyosunun başıan geçti. Alexandre Parizeau, rekabetçi ve çok oyunculu olan bir oyun üzerinde çalışacak. Ne yazık ki oyun hakkında hiçbir detay bilinmiyor.

Alexandre Parizeau, 2005 yılında Ubisoft Montreal'de Rainbow Six Vegas ve Splinter Cell Conviction'da yapımcı olarak başladı. Daha sonra Ubisoft Toronto'nun kurulmasına yardım etti ve Splinter Cell serisinin son çekirdek oyunu olan Splinter Cell Blacklist'te kıdemli yapımcı olarak çalıştı. Parizeau daha sonra genel müdürlüğe terfi etti ve Ubisoft Toronto; Watch Dogs Legion, Starlink, Far Cry 5 ve Far Cry 6'da ana veya yardımcı stüdyo olarak devam etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim