Anlık Bildirim

Ethereum 1000 doları geçti

Aralık ayı ortasında yükselişe başlayan Ethereum sadece 20 günde 2 kat artış göstererek 1100 dolar seviyelerine yaklaştı. Ethereum tüm zamanların en yükseğine doğru ilerliyor.

Ethereum 1000 doları geçti Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasası yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başladı. Bitcoin’in 33 bin dolar seviyesini geçtiği haftada Ethereum da önemli bir sıçrama yaparak 3 yıl aradan sonra 1000 dolar sınırını geçmeyi başardı.

Ethereum sonradan açıldı

Bitcoin’in 20 bin dolar seviyesini geçtiği günlerde 500$-600$ aralığında gezinen Ethereum yatırımcılarını epey üzmüştü. Ne var ki 14 Ocak itibariyle yükselişe başlayan Ethereum tam 2 kat arttı ve 1100$ seviyesini zorlamaya başladı.

Diğer pek çok alt kripto para biriminde de kıpırdanmalar başlamış durumda. Litecoin 160 dolar seviyesini geçerken Polkadot birimi de iki kat artarak 10$ seviyesine çıktı. Ripple ise 25 cent seviyesinde geziniyor.

Daha fazla yatırım fonunun kripto para piyasasına girmesi ivmeyi de arttırdı. Kripto para piyasasının değeri 1 trilyon dolara yaklaşırken günlük hacim de 300 milyar dolar seviyesinde seyrediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12807 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ethereum, Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim