Anlık Bildirim

Ethereum’daki milyarlarca dolarlık transferlerin gizemi ne?

Ethereum hareketli günler yaşıyor. Balinalar milyarlarca dolarlık Ethereum'u farklı cüzdanlara taşıdı. Bu durum büyük gizem yarattı.                                        

Ethereum’daki milyarlarca dolarlık transferlerin gizemi ne? Tam Boyutta Gör

Milyonlarca dolar değerinde Ethereum, kısa bir süre önce balinalar tarafından farklı cüzdanlara transfer edildi. Whale Alert adlı Twitter hesabı kısa bir süre önce yaklaşık 1,85 milyar dolarlık devasa miktardaki ETH’lerin farklı cüzdanlara transfer edildiğini tespit etti. 

Bu transferlerin gerçekleştiği sırada Ethereum 4.140 dolardan işlem görüyordu. Toplamda 1.850.462.337 dolar değerinde 460.792 ETH taşındı. Bu transferlerin bir kısmı balinalar bir kısmı ise kripto para borsaları tarafından gerçekleşti. Örneğin önde gelen kripto para borsalarından Binance toplamda 44.000 ETH transferini üç farklı adımda gerçekleştirdi. Bu transferlerin her birinde 14.000, 20.000 ve 30.000 ETH taşındı.

Öte yandan gerçekleştirilen en büyük transfer işlemi 146.169 ETH’den oluşuyordu ve 579.638.839 dolar değerindeki bu işlem iki anonim cüzdan arasında gerçekleşti. 

Ethereum 5.000 dolara mı ilerliyor?

Analititk veri sağlayıcısı Santiment tarafından yapılan açıklamada önde gelen ETH balinalarının yaz aylarının sonundan bu yana ETH biriktirdiği duyurulmuştu. Öyle ki balinalar şimdiden dolaşımdaki ETH arzının %13,9’unu cüzdanlarına ekledi.

Bloomberg’ün Baş Emtia Stratejisti Mike McGlone, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada en popüler ikinci kripto para birimi Ethereum’un neden 5.000 dolara ulaşacağını düşündüğüne dair düşüncelerini paylaştı. 

McGlone, Ethereum’un finans ve paranın dijitalleşmesi için önemi bir araç haline geldiğini ve bu nedenle de Ethereum’un yükselişini sürdürmesini beklediğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11820 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ethereum, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim