Anlık Bildirim

Ethereum kurucusunun trajikomik deprem bağışı iade edildi

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, AHBAP'ın kripto cüzdanına 1 ETH (Yaklaşık 1.500 dolar) bağış yaptı. Düşük miktardaki bu bağışı dijital sanatçı Murat Pak, Buterin'e iade etti.
Ethereum kurucusunun trajikomik deprem bağışı iade edildi Tam Boyutta Gör
AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, yurt içinden ve yurt dışından kripto para ile deprem bağışı yapmak isteyenler için kripto cüzdan adresleri paylaşmıştı. Blockchain teknolojisinin açık yapısı sayesinde bu hesaplara hangi cüzdan sahibinin ne kadar bağış yaptığı görülebiliyor.

Hacim bakımından Bitcoin’den sonraki en büyük kripto para birimi olan Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, AHBAP’ın paylaştığı kripto cüzdana yalnızca 1 ETH bağış yaptı. Yaklaşık 1.500 dolar değerindeki bu bağış, kripto para camiası tarafından gülünç bulundu. Türk yatırımcılar Vitalik Buterin’e Twitter’da tepki gösteriyor.

Ethereum kurucusunun trajikomik deprem bağışı iade edildi Tam Boyutta Gör
Dijital sanatçı Murat Pak, oluşturduğu NFT’ler ile depremzedelere yardım topluyor. Vitalik Buterin’in AHBAP’a yaptığı 1 ETH’lik bağışı düşük bulan Murat Pak, Buterin’in kripto para cüzdanına 1 ETH’i geri gönderdi. Transfer işleminin linkini de paylaştı ve “İade Edildi” notunu düştü.

AHBAP’ın paylaştığı üç farklı kripto para cüzdana haberi hazırladığımız saat itibarıyla 2,35 milyon dolar bağış yapıldı. Bağışları aşağıdaki bağlantılardan canlı olarak takip edebilirsiniz.

BEP20

ERC20

Avalanche

Güncelleme: Vitalik Buterin yeni bağış yaptı

Vitalik Buterin, tepkilerin ardından AHBAP'ın kripto cüzdanına 99 ETH daha gönderdi. Bugün saat 08.49'da gönderilen bu bağışla birlikte Buterin toplam 153 bin dolar değerinde bağış yapmış oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1435271 kez okundu.
34 kişi, toplam 82 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
deprem, ethereum ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim