Anlık Bildirim

Evde vakit geçirenler için Gameloft ücretsiz oyun içi hediyeler verecek

Zamanını evde geçirmek zorunda kalanlar için Gameloft ekibi de güzel bir hediye hazırladı. Pek çok Gameloft oyununda oyun içi belirli eşyalar ücretsiz olacak.

Evde vakit geçirenler için Gameloft ücretsiz oyun içi hediyeler verecek Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle ev kapanmak durumunda kalan dünyanın pek çok ülkesindeki kullanıcılar için platformların kampanyaları devam ediyor. Gameloft da kısa süreliğine bir kampanyaya başladı.

Oyun içi içerikler

Mobil ve masa üstü platformların en beğenilen geliştiricilerinden olan Gameloft yaptığı duyuruda; 35 üzeri oyununda belirli oyun içi içerikleri ücretsiz hale getirdiğini bildirdi. App Store, Google Play, Microsoft Store ve Nintendo Switch kullanıcıları bu hediyelerden yararlanabilecek.

21 Mart tarihinde başlayacak olan hediye kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Asphalt 8: Airborne, Asphalt 9: Legends, March of Empires, LEGO Legacy: Heroes Unboxed, Disney Getaway Blast, Disney Magic Kingdoms, SongPop 2 War Planet Online, Overdrive City, Dragon Mania Legends, Modern Combat 5, Sniper Fury, Dungeon Hunter 5 ve çok daha fazla

Gameloft oyunu kampanya kapsamında. Oyuncular, ilgili oyunlara giriş yaparak oyun içi mesajlardan detayları öğrenebilirler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim