Anlık Bildirim

Excel uygulamasının Apple Silicon destekli sürümü yayınladı

Microsoft, Excel uygulamasının Apple Silicon destekli versiyonunu yayınladı. Excel artık M1, M1 Pro ve M1 Max işlemcili Mac'lerde, Rosetta 2 yardımcı programına gerek kalmadan çalışabilecek.

Excel uygulamasının Apple Silicon destekli sürümü yayınladı Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft sonunda Apple Silicon işlemcili Mac bilgisayarlar için yerel destek sunan bir Excel uygulaması yayınladı. Sürüm notlarına göre, 16.57 versiyonundan itibaren Excel, Rosetta 2 yardımcı programına gerek kalmadan M1, M1 Pro, M1 Max ile donatılmış Mac'lerde çalışacak.

Rosetta 2 bildiğiniz üzere Intel işlemcili Mac'ler için geliştirilen uygulamaların Apple Silicon çipli Mac'lerde kullanılabilmesini sağlıyor. Apple Silicon işlemcili Mac'iniz varsa Intel tabanlı Mac için geliştirilmiş bir uygulamayı ilk açtığınızda Rosetta'yı yüklemeniz istenir.

Excel uygulamasının Apple Silicon destekli sürümü yayınladı Tam Boyutta Gör

Daha hızlı çalışacak

Rosetta 2 sürecinin ortadan kalkması ile birlikte Excel daha hızlı şekilde çalışacak. Aynı zamanda bu durum güç tüketimine de olumlu yansıyacak. Sonuç olarak Mac sahipleri, özellikle de Power Query özelliğini kullananlar, Excel elektronik tablolarıyla çalışırken çok daha iyi bir performans alacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim