Anlık Bildirim

Exxen abone sayısı 1 milyona yürüyor

Bir hayalin peşinde gittiklerini belirten Acun Ilıcalı; iddialı içerik platformu Exxen’in 1 milyon aboneye ulaşmasını bekliyor. Yeni içerikler de buna katkı sağlayacak.

Exxen abone sayısı 1 milyona yürüyor Tam Boyutta Gör

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve yeni yıl ile birlikte erişime açılan Exxen içerik platformu büyümesini sürdürüyor. Kısa sürede 500 bin abone toplayan Exxen’de yeni hedef 1 milyon aboneye ulaşmak.

Exxen abone sayısı kaç?

Biraz daha genç kitleye hitap eden eğlence ve komedi programlarının ağır bastığı Exxen platformu 7 günlük deneme süresi sunuyor. Acun’un 900 milyon TL civarında bir yatırımdan bahsettiği Exxen için hedefler büyük.

Haber Global kanalına açıklamalar yapan Acun Ilıcalı iki ay içerisinde Exxen platformunun abone sayısının 1 milyona ulaşmasını beklediklerini açıkladı. Böylece yaklaşık 4 ay içerisinde Exxen platformu 1 milyon aboneye ulaşmış olacak.

Acun Ilıcalı ulusal kanallarda komedi ve eğlence unsurlarının geri planda kaldığını fark ettiğini ve Exxen stratejisini de buna göre belirlediğini ifade ediyor. Yakın dönemde Hasan Can Kaya’nın sit-com tarzındaki komedi dizisi, İbrahim Büyükak’ın İlginç Bazı Olaylar dizisi, O Ses Türkiye Rap yarışması ve Olağan Şüpheliler dizisi meraklılarını bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22267 kez okundu.
32 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
exxen, İlginç Bazı Olaylar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim