Anlık Bildirim

Exxen'in ilk dizisi olan Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu Şeref Bey'den poster yayınlandı

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin en popüler isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı'nın duyurduğu Exxen platformunun ilk dizisi belli oldu: Şeref Bey.

Exxen'in ilk dizisi olan Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu Şeref Bey'den poster yayınlandı Tam Boyutta Gör

Türkiye'de en çok izlenen birçok projenin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın yeni profesi Exxen, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ve birkaç hafta önce de içeriklerinin bir kısmı belli olmuştu. Şimdi de ilk içeriklerinden biri olan Şeref Bey'den poster paylaşıldı.

Birkaç hafta önce çekimleri başlayan Şeref Bey dizisinden geçtiğimiz saatlerde ilk poster yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan dizinin Exxen'in ilk yapımlarından biri olması bekleniyor. Exxen'in 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı açıklandı ancak hâlâ ilk gün erişime açık olacak içerikler belli değil. Bu içeriklerden birisinin Şeref Bey olma ihtimali bulunuyor.

Şeref Bey dizisi, 10 bölümden oluşan bir kara komedi dizisi olacak. Dizinin başrolünde başarılı oyuncu Haluk Bilginer bulunuyor. Haluk Bilginer'e ise  Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğin, Onur Ünlü; senaristliğini ise Yusuf Reha Alp üstleniyor.

Postere baktığımızda çok aşina olduğumuz bir yapısı var gibi duruyor ancak elbette izledikten sonra yorum yapmak daha doğru olur. Aşağıdan postere bakabilirsiniz.

Exxen'in ilk dizisi olan Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu Şeref Bey'den poster yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11049 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
şeref bey, konusu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim