Anlık Bildirim

Facebook Topluluk Sohbetleri başlıyor

Facebook Gruplar içerisinde sohbetlere daha fazla işlerlik kazandırmak isteyen Meta, Topluluk Sohbetleri adındaki yeni Discord benzeri özelliğini kullanıma sunuyor.

Facebook

Facebook’un Discord tarzı sesli görüşme kanalları sunmayı amaçlayan Topluluk Sohbetleri test sürecinin ardından yavaş yavaş dağıtıma başlıyor. Yaklaşık 3 milyar kullanıcı daha odaklı sesli sohbetler oluşturabilecek.

Facebook Topluluk Sohbetleri nedir?

Facebook üzerinde normalde oda şeklindeki gruplarda sesli sohbetler edilebiliyordu ancak bunlar tek seferlik sohbet şeklindeydi. Yani bir kere başlatılıyor ve sona erdiğinde erişim olmuyordu. Discord tarzında ise sürekli açık kanallara istendiği zaman katılıp bir sohbet başlatmak mümkün oluyor.

Facebook Topluluk Sohbetleri işte burada devreye giriyor. Gruplar içerisinde sürekli açık bir sohbet kanalı oluşturmak veya belirli konulara yönelik sesli veya görüntülü görüşmeler yapmak mümkün oluyor. Yöneticiler katılımcıları susturma veya engelleme gibi yetkilere sahip. Ayrıca istenen kelimeleri sistem otomatik olarak filtreleyebiliyor.

Alt kanalların da oluşturulabildiği Facebook Topluluk Sohbetleri ayrıca Messenger üzerinden de erişilebilir olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren topluluk sohbetlerinin dağıtımına başlanacağı belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim