Anlık Bildirim

Facebook’da Reels dönemi

Facebook Reels adıyla başlayan yeni video özelliği Instagram’dan tüm bileşenleri miras alıyor. Ağda etkileşimi arttırmayı planlayan Facebook Reels yakın zamanda reklam da alacak.

Facebook Reels başladı Tam Boyutta Gör

Çılgınlık haline gelen TikTok rüzgarına karşı Instagram platformunda Reels sekmesini kullanıma sunan Facebook bununla da yetinmeyerek kendi platformuna Reels özelliğini sunuyor. 

Facebook Reels nedir?

Facebook aslında bir süredir Instagram Reels videolarının haber kaynağında paylaşımı testlerini yapıyordu. Bu bakımdan Facebook Reels sürpriz oldu. Instagram’dan alıştığımız standart Reels konsepti aynen Facebook’a uyarlanıyor. 

ABD’de denemelere başlayan Facebook Reels haber akışlarında ve gruplarda paylaşılabiliyor. İzleyici isterse videolara beğeni ve yorum atabiliyor. Yine zengin gerçeklik efektleri ve zamanlayıcılar da unutulmamış.

18 yaş üzeri kısıtlaması varsayılan olarak geçen Facebook Reels yakın zamanda videolar arasına reklam da alacak. 3 milyara yaklaşan kullanıcı sayısı ile Facebook platformunun Reels hamlesi Instagram’dan daha yoğun bir kullanım sunabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim