Anlık Bildirim

Facebook, Windows 10 uygulamasını sonlandırıyor

Sosyal medya devi Facebook, Windows 10 uygulamasının fişini çekmeye hazırlanıyor. Şirket çok fazla verim alamadığı uygulamayı 28 Şubat tarihinde sonlandıracağını duyurdu.

Facebook, Windows 10 uygulamasını sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

Windows 10 için geliştirilen Facebook uygulamasının sonu geliyor. Sosyal medya devi iki hafta sonra Facebook uygulamasının Windows işletim sisteminde çalışmasını durduracağını açıkladı.

28 Şubat'ta çalışmayı durduracak

Facebook, Windows 10 uygulamasının aktif kullanıcılarına, uygulamanın sonlandırılacağını bildiren bir mesaj göndermeye başladı. Şaşırtıcı olan şey ise Facebook uygulamasının, Windows platformundan çok çabuk ayrılıyor olması diyebiliriz ve Facebook konuyla ilgili yeni planlarını da açıklamış değil.

Facebook, Windows 10 uygulamasını sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcılara "Facebook'un Windows 10 masaüstü uygulamasını kullandığınız için bu uygulamanın 28 Şubat 2020 Cuma günü çalışmayı durduracağını bilmenizi istedik. Hala tüm arkadaşlarınıza ve favori Facebook özelliklerine tarayıcınızdan giriş yaparak erişebilirsiniz." şeklinde mesaj gönderen Facebook, Windows 10 kullanıcılarını web sitesine yönlendirmenin daha doğru bir karar olduğuna inanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim