Anlık Bildirim

Harry Potter evreninde geçen film serisi Fantastic Beasts 3'ten ilk fragman geldi

Harry Potter evreninde geçen film serisi Fantastic Beasts'in üçüncü filmi Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'un ilk fragmanı paylaşıldı.                

Fantastic Beasts 3'ten ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

Harry Potter ile aynı evrende geçen ve daha eski bir dönemi, Albus Dumbledore ve Grindelwald'un gençliğindeki savaşı konu alan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminden ilk fragman geldi.

Geçtiğimiz haftalarda resmi ismi Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore olarak açıklanan filmin ilk fragmanına baktığımızda filmin ana karakterlerinin çoğunu görüyoruz. Özellikle Johnny Depp'in yerine filme katılan Mads Mikkelsen'in dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Film hem isminden hem de fragmandan anlaşıldığı üzere Dumbledore'a odaklanan bir yapım olacak.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini David Yates, senaristliğini ise J.K. Rowling ve Steve Kloves üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Mads Mikkelsen, Jude Law, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler buluuyor.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim