Anlık Bildirim

Harry Poter evreninde geçen film serisi Fantastic Beasts 3'ün ismi ve vizyon tarihi belli oldu

Harry Potter evreninde geçen film serisi Fantastic Beasts'in üçüncü filminin vizyon tarihi ve tam ismi belli oldu. 15 Nisan 2022'de geliyor.

Fantastic Beasts 3'ün ismi ve vizyon tarihi belli oldu

Harry Potter ile aynı evrende geçen ve daha eski bir dönemi, Albus Dumbledore ve Grindelwald'un gençliğindeki savaşı konu alan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminden ilk bilgiler geldi.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Daha öncesinde film yalnızca Fantastic Beasts 3 olarak anılıyordu. Ancak son güncelleme ile birlikte filmin tam adı belli oldu: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Filmin vizyon tarihi de açıklandı. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan 2022'de vizyona girecek.

Eleştiri yağmuruna tutulan ikinci filmden sonra üçüncü film için her şey sıfırdan başlamıştı ve bu yüzden de daha uzun bir ara verildi. Ayrıca geçtiğimiz aylarda filmin başrolü Johnny Depp ayrılmış ve yerine başarılı oyuncu Mads Mikkelsen gelmişti. Tüm bu değişikliklerin ardından Harry Potter hayranlarının yeni filmi merakla beklediğini söyleyebiliriz. Hikayeye dair detaylar şu an için bilinmiyor ancak filmin ismine bakarak Dumbledore'a biraz daha odaklanan bir film olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim