Anlık Bildirim

Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli oldu

Önümüzdeki yılın beklenen oyunlarından biri olan Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi Microsoft Mağazası üzerinde listelendi.

Far Cry 6'nın yeni çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiricililğini ise Ubisoft Toronto'nun yaptığı popüler oyun serisi Far Cry'ın yeni oyunu Far Cry 6, geçtiğimiz haftalarda ertelenmişti. Şimdi ise yeni çıkış tarihi büyük bir ihtimalle belli oldu.

Normalde çıkış tarihi 18 Şubat 2021 olan Far Cry 6, bir sonraki mali yıla ertelenmişti ancak net bir çıkış tarihi verilmemişti. Geçtiğimiz saatlerde de Microsoft Mağazası'nın listelemesi üzerine oyunun yeni çıkış tarihinin 25 Mayıs 2021 olduğu ortaya çıktı. Herhangi bir onaylama ya da reddetme durumu olmadığını belirtelim ancak Microsoft Mağazası'nın şu ana kadar yanlış listeleme yaptığı da görülmemiştir.

Serinin yeni oyununda Better Call Saul, The Mandalorian ve The Boys gibi yapımlarda rol alan Giancarlo Esposito, kötü adamı canlandıracak. Far Cry 6; Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games, Uplay) ve Stadia için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim