Anlık Bildirim

Far Cry 7 ve çıkış tarihi hakkında ilk bilgiler gün yüzüne çıktı

2021 yılında piyasaya çıkan son Far Cry 6’dan sonra seri bir süredir sessizlik içerisinde. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler Ubisoft’un halihazırda Far Cry 7 üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Far Cry 7 ve çıkış tarihi hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ubisoft’un en büyük markalarından birisi olan Far Cry, bir süredir sessizliğe gömülmüş durumdaydı. Ancak yakın zamanda ortaya çıkan bilgiler, Far Cry 7 hakkında yeni detaylara işaret ediyor. Son raporlar, tek oyunculu Far Cry 7 ile birlikte çok oyunculu çevrimiçi bir Far Cry’ın da geliştirildiğini gösteriyor.

Far Cry 7, 2025'te geliyor

Aktarılanlara göre şu anda Project Blackbird kod adlı Far Cry 7 ve Project Maverick kod adlı bir Far Cry çok oyunculu projesi geliştirilme aşamasında. İlginç bir şekilde, bu projelerin orijinal olarak uzunca bir süredir Far Cry yapımcısı Dan Hay tarafından tek bir oyun olarak başlatıldığı ancak Hay’in Blizzard’a geçişiyle birlikte projelerin bölündüğü söyleniyor. Her iki projeye de Ubisoft Montreal’in yoğun bir katılımı olduğu da bildiriliyor.

Far Cry 7 ile birlikte bazı önemli değişiklikler de gelecek. Bunlar arasında kalıcı ölüm ve sırt çantası sistemi dikkat çekiyor. Ayrıca oyunun Alaska'nın vahşi doğasında geçeceği de iddia ediliyor. Alaska söylentileri aslında 2015 yılına kadar dayanıyor diyebiliriz. Bununla birlikte oyun motorunda da bir değişikliğe gidileceği söyleniyor. Far Cry’ın mevcut Dunia oyun motorunun yerine The Division 2 ve Ubisoft'un yaklaşan açık dünya Star Wars oyununda kullanılan Snowdrop'un geçeceği söyleniyor.

Şimdilik oyunun hikayesi ve sunacağı yeni elementler hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor zira oyunun önünde esasında uzun denebilecek bir süre var. Alaska ortamı ve açık dünya kağıt üstünde güzel duruyor olsa da kaynaklar, Far Cry 7 ve çok oyunculu versiyonunun 2025’in ikinci yarısında çıkacağını ifade ediyor.

Kaynakça https://wccftech.com/far-cry-7-far-cry-multiplayer-2025-alaska/ https://kotaku.com/far-cry-7-multiplayer-ubisoft-star-wars-snowdrop-1850038103 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15802 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Far Cry 7, ubisoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim