Anlık Bildirim

Huawei ve TCL'den ilginç iş birliği

FFALCON Thunderbird FF1 modelinde 6.67 inçlik ekran, 120Hz tazeleme hızı, 64MP ana sensör, 66W hızlı şarj, Dimensity 900 yonga seti gibi özellikler yer alıyor.

FFALCON Thunderbird FF1 Tam Boyutta Gör


Akıllı telefon pazarının hem yerel hem global çapta iki önemli Çinli rakibi bu kez ortak bir model için bir araya geliyor. Yeni model orta seviyede tatmin edici özelliklerle piyasaya çıkacak.

FFALCON Thunderbird FF1 özellikleri ve fiyatı 

FFALCON Thunderbird FF1 adı verilen model, TCL'in Çin'de eğlence sistemleri üreten FFALCON markasının ilk telefonu olma özelliğine sahip. İlginç tarafı ise son dönemin düşüşte ki yıldızı Huawei ortaklığında geliştirilmiş olması. 

Modelde 6.67 inçlik ekran 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Oval çentik tasarımı çerçevesiz görünüme katkı yapıyor. Dimensity 900 yonga setinin güç verdiği telefonda 8GB RAM ve 128GB/256GB kapasite yer alıyor. 

Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 2MP çözünürlükte derinlik sensörü mevcut. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. 4300mAh kapasiteli batarya 66W hızlı şarj ile destekleniyor. FFALCON Thunderbird FF1 için 385$ ve 432$ fiyat etiketi belirlenmiş. Bu model global pazara hangi marka altında çıkacak şimdilik belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim