Anlık Bildirim

Final Fantasy 16 için sevindiren haber: PS5'in tam gücünü kullanacak

2023'ün beklenen oyunlarından Final Fantasy 16, PS5'in en dikkat çeken yapımlarından biri olabilir. Bugün Naoki Yoshida, Final Fantasy XVI'nın PS5'in tam gücünü kullanacağını söyledi.
Final Fantasy 16, Playstation 5'in tam gücünü kullanacak! Tam Boyutta Gör
Yakın tarihli bir Final Fantasy 16 canlı yayınında Naoki Yoshida, Final Fantasy XVI'nın gelişimi, PS5'te nasıl görüneceği ve oynanacağı hakkında bazı ilginç detaylar paylaştı. Final Fantasy 14'ün arkasındaki kilit isim, yaklaşan yeni yapımın PS5'in tam gücünden faydalanacağını düşünüyor.

Final Fantasy XIV grafikleri ile şaşırtacak

Yaptığı açıklamada Naoki Yoshida, FF16'nın temelde PlayStation 5'in performansının tam bir kanıtı olacağını söyledi.  Ayrıca son Final Fantasy XVI Revenge fragmanının da gerçek zamanlı olarak işlendiğini ifade eden yetkili isim, "Bu, gerçek zamanlı işleme. Yükleme yok! Bu, PS5'in gücüne bak dedirtecek bir oyun haline geldi'' sözlerini dile getirdi. 

Final Fantasy XVI, 23 Haziran 2022 tarihinde PlayStation 5 kullanıcıları ile buluşacak. 6 ay boyunca Playstation 5'e özel olacak yapımın, daha sonrasında DirectStorage teknolojisi ile PC platformuna çıkış yapması bekleniyor. Ancak FF16'nın PC'ye gelmesi biraz zaman alabilir.

Ayrıca Sony ile Square Enix arasında önceden var olan bir anlaşma nedeniyle, merakla beklenen yapımın Xbox platformlarına gelmeyeceğine inanılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim