Anlık Bildirim

Final Fantasy VII’nin NFT koleksiyonu geldi

Oyun dünyasının ikonik yapımlarından Final Fantasy'nin NFT'si çıkıyor. Square Enix, Final Fantasy VII için bir NFT projesi başlattı. Oyunun 25. yıldönümü için özel hazırlanan koleksiyonda neler var?

Final Fantasy için 25. Yıla Özel NFT Koleksiyonu Tam Boyutta Gör

Oyun şirketi Square Enix, Final Fantasy VII için bir NFT projesi başlattı. Enjin ortaklığıyla başlatılan koleksiyonda tüketiciler, bir figürün NFT versiyonunu alabilecek. Bir hatıra aksiyon figürü satın alabilecek olan tüketiciler, bunu kullanabilmek için özel bir koda erişecek.

NFT’lerin hızla oyun dünyasında yer aldığını söyleyebiliriz. Ancak diğer yandan bunu reddedenler de var. Örneğin Minecraft’ın arkasındaki isim Mojang. Mojang, NFT’lere izin verilmeyeceğini ve bu konuda kısıtlamalar yapılabileceğini açıkladı. Ayrıca, STALKER oyununda imzası olan GSC Game World de oyunlarına NFT’leri dahil etme fikrine sıcak baksa da topluluktan bu konuyla ilgili eleştiriler aldığını açıkladı ve geri adım attı. 

Bunlara rağmen daha önceki açıklamalardan biliyoruz ki Square Enix, 2022 yılı içinde blokzincir yeniliklerine daha fazla kaynak ayırmak için kolları sıvamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim