Anlık Bildirim

F1’den NFT ve kripto para için marka başvurusu

F1, Las Vegas şehir merkezine inşa edilen cadde pisti için NFT ve kripto para odaklı marka başvurusu yaptı. Las Vegas Grand Prix, 2023 yılının Kasım ayında düzenlenecek.

Formula 1’den NFT ve kripto para için marka başvurusu Tam Boyutta Gör

Formula 1, gelecek sene Kasım ayında düzenlenecek olan Las Vegas Grand Prix için NFT ve kripto para ile ilgili ticari marka başvurusunda bulundu. Marka başvurularını yakalayıp bunları kamuoyu ile paylaşan ticari marka avukatı Mike Kondoudis bu kez Formula 1’in NFT ve kripto odaklı marka başvuru bilgilerini paylaştı.

Formula 1 yarış dünyasında, hali hazırda birçok kripto firmasının organizasyonla ya da takımlarla iş birliği bulunuyor. İngiliz yarış takımı McLaren, son şampiyon RedBull ve İtalyan Alfa Romeo gibi takımların üzerinde kripto şirketleri de yer alıyor.

Bununla beraber Formula 1 tarafından yapılan başvurulara göre; Formula 1, sanal ürünler, spor malzemeleri, sanal giysiler, kulaklıklar, boyunluklar, hediyelik eşyalar, anahtarlıklar, dijital sanatlar, mücevherler, heykeller ve birçok ürün sunmayı planlıyor. Ayrıca, kripto para hizmetleriyle de döviz ticareti ve karbon denkleştirmeleri sunmayı amaçlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim