Anlık Bildirim

Fortnite artık Windows 7 ve 8 PC'lerde çalışmayacak

Fortnite artık minimum Windows 10 işletim sistemine sahip PC'lerde çalışmaya başlayacak. Bu da popüler oyunun artık Windows 7 ve 8'i desteklemeyeceği anlamına geliyor.
Fortnite artık Windows 7 ve 8 PC'lerde çalışmayacak Tam Boyutta Gör
Fortnite'ın yeni siberpunk temalı "Mega" sezonu başladı, ancak PC kullanıyorsanız, popüler oyunu oynamaya devam edebilmek için Windows 10 veya daha yüksek bir sürümde olmanız gerekiyor.

Epic Games, GeForce Now öneriyor

Oyununun geliştiricileri herkesin pek de hoşuna gitmeyecek bir duyuru yayınladılar. En azından Windows'un eski sürümlerinin yenilerinden daha iyi çalıştığı görüşünü benimseyenler için. Yapılan duyuruya göre Fortnite artık Windows 7 veya Windows 8 yüklü bilgisayarlarda çalışmayacak. Desteklenen minimum işletim sistemi sürümü artık Windows 10.

Geliştiriciler bu durumdan Aralık ayında bahsetmişlerdi, bu nedenle eski işletim sistemleri için desteğin geri çekilmesi şirketin duyurularını yakından takip edenler için sürpriz değil. Windows'un en son sürümünü yükleyemeyenlere ise Epic Games, bulut tabanlı GeForce Now hizmetini kullanmalarını öneriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim