Anlık Bildirim

RoboCop: Rogue City'den yeni oynanış videosu: Eylül'de geliyor!

2023'ün beklenen oyunlarından RoboCop: Rogue City, Eylül ayında PC, PS5 ve Xbox konsollar için çıkacak. Nacon, yeni Robocop oyunundan tanıtım videosu paylaştı.  
robocop rogue city çıkış tarihi ve yeni oynanış videosu Tam Boyutta Gör
2023’ün beklenen siber polis nişancı oyunu Robocop: Rogue City için yeni oynanış videosu paylaşıldı. Yayıncı, Nacon Connect yayınında Haziran ayında çıkması beklenen oyunun Eylül ayına ertelendiği bilgisini de paylaştı.

Bol kanlı sahneler olacak

Nacon’un sosyal medya platformunda paylaştığı yeni tanıtım videosu, oyun içi görüntüleri yansıtıyor. Robocop’un bir atari salonunun bodrumundaki bir uyuşturucu ticareti operasyonuna baskın yapmadan önce bilgi topladığı anlar gösteriliyor. Silahlı çatışma sırasında da anlaşılıyor ki oyun filmlerdeki gibi bol kanlı sahneler içerecek.

Eylül'e ertelendi

Terminator: Resistance’ın geliştiricisi Teyon, yeni oyunları Robocop: Rogue City hakkında çok fazla açıklama yapmadı. Robocop: Rogue City, cyborg polis memurunun Detroit’in suçla dolu sokaklarını temizlemeye çalıştığı orijinal bir hikaye anlatacak. Oyun, Eylül 2023’te PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarına çıkış yapacak ancak şu anda Steam sayfası aktif.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim