Anlık Bildirim

Foxconn'un Foxtron markalı ilk elektrikli otomobili ortaya çıktı

Tüketicilerin daha çok iPhone üreticisi olarak tanıdığı Tayvanlı elektronik devi Foxconn, elektrikli otomobil pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirketin Foxtron markalı ilk otomobili görüntülendi.

Foxconn'un Foxtron markalı ilk elektrikli otomobili ortaya çıktı

Akıllı telefon satışlarındaki düşüş Tayvanlı elektronik devi Foxconn'u yeni pazarlar ve faaliyet alanları aramaya zorladı. Tüketicilerin daha çok iPhone üreticisi olarak tanıdığı şirket, 2021'in sonunda Foxtron markası altında iki elektrikli otomobil piyasaya sürme niyetinde olduğu açıklamıştı.

Foxconn'un ilk elektrikli otomobiline ait fotoğraflar internete sızdırıldı. Böylelikle araçla ilgili bazı detayları öğrenme şansına sahip olduk. Autohome tarafından yayınlanan görüntüler otomobili paletlerin üzerinde gösteriyor. Görünüşe bakılırsa crossover veya station wagon formunda olacak.

Foxconn'un Foxtron markalı ilk elektrikli otomobili ortaya çıktı

Lansman 18 Ekim'de

Diğer bir dikkat çeken detay aracın direksiyon simidinin önündeki gösterge panelinde büyük bir ekrana yer verilmesi. Foxtron'un 18 Ekim'de düzenlenecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Aktarılan bilgilere göre şirket 2023'te ABD ve Tayland'da Foxtron elektrikli araçlarının seri üretimine başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim