Anlık Bildirim

Friends: The Reunion yayın tarihi açıklandı: İlk teaser paylaşıldı

Friends'in merakla beklenen özel bölümünün yayın tarihi açıklandı ve ilk teaser yayınlandı. Friends: The Reunion 27 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak.

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden birisi olan Friends, özel bir bölümle bu ay ekranlara geri dönüyor. HBO Max tarafından yayınlanacak olan 'Friends: The Reunion' isimli bölüm 27 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak. HBO Max'ın yayınladığı ilk teaser'ı yukarıdan izleyebilrsiniz.

Warner Bros'un streaming platformu HBO Max geçtiğimiz yıl 27 Mayıs'ta yayın hayatına başlamıştı. Friends: The Reunion da servisin tam olarak birinci yıl dönümünde seyircilerle buluşacak.

Paylaşılan ilk teaser da çok fazla bir detay yer almıyor. Ancak Friends'in ünlü altı başrolünü uzun bir sürenin ardından ilk kez yan yana görüyor olmamız nedeniyle özellikle de dizinin sıkı hayranları için duygusal bir görüntü olduğu söylenebilr. HBO Max muhtemelen önümüzdeki günlerde uzun bir fragman da yayınlayacaktır.

Friends: The Reunion senaryosuz özel bir bölüm olarak hazırlanmıştı. Yani oyuncular geri dönecek ancak bir devam bölümü olmayacak. Altı aktörün ünlü Central Perk kafesinde buluşması ve eski bölümlerle ilgili konuşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13956 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
friends reunion, friends the reunion ve
4 etiket daha friends dizi hbo max Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim