Anlık Bildirim

FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring nihayet bu hafta tanıtılıyor gibi

FromSoftware'in Elden Ring sessizliği nihayet sona erecek gibi görünüyor. Oyunun tanıtımı bu hafta Summer Game Fest etkinliğinde yapılabilir.

FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring nihayet bu hafta tanıtılıyor gibi Tam Boyutta Gör

FromSoftware'in heyecanla beklenen yeni oyunu Elden Ring çok yakında detaylı bir şekilde tanıtılacak gibi duruyor. FromSoftware'e yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre oyunun tanıtımı, Geoff Keighley'nin 10 Haziran'da düzenleyeceği Summer Game Fest etkinliğinde yapılacak.

10 Haziran tarihi için ilk sızıntı ResetEra forumlarının tanınmış ismi Omnipotent'ten geldi. FromSoftware oyunları için geçtiğimiz yıllarda güvenilir sızıntılar veren Omnipotent, Elden Ring tanıtımına çok kısa bir süre kaldığını söyledi. Bunun ardından sektörün bilinen isimlerinden Jeff Grubb da oyunun 10 Haziran'da tanıtılacağını belirtti.

Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin imzalı Elden Ring ilk kez E3 2019'da kısa bir sinematik fragmanla tanıtılmıştı. Ancak bu kısa fragmanın ardından FromSoftware ve Bandai Namco tamamıyla sessizliğe gömüldü. Geride bıraktığımız iki yıllık süreçte oyundan tek bir kelime bile duyamadık. Umuyoruz bu hafta bu sessizlik nihayet son bulur.

FromSoftware ve Hidetaka Miyazaki bugüne kadar Dark Souls serisi, Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi yapımlarla oyun dünyasında büyük ses getirmeyi başarmıştı. Sıkı bir hayran kitlesine sahip olan FromSoftware'ın yeni projeleri müthiş bir heyecanla bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9855 kez okundu.
8 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fromsoftware, elden ring ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim