Anlık Bildirim

G.I. Joe: War on Cobra indirmeye sunuldu

G.I. Joe: War on Cobra oyunu clash royale tarzını ve üs kurma stratejisini bir araya getiriyor. Oyunun grafik atmosferi ise biraz daha çizgi film tarzında hazırlanmış.

G.I. Joe: War on Cobra indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

Snake Eyes spin-off filmi ile vizyon macerasına devam edecek olan G.I. Joe efsanesi mobil dünyada da hareketli. G.I. Joe: War on Cobra her iki tarafı da strateji tabanlı bir mücadeleye sokuyor.

G.I. Joe: War on Cobra neler sunuyor?

G.I. Joe: War on Cobra oyunu clash royale tarzındaki mücadele ile üs kurma stratejisini bir araya getiriyor. Kısa bir eğitim sürecinden sonra G.I. Joe veya Cobra tarafını seçerek oyuna devam ediyorsunuz. Oyun esnasında tarafınızı değiştirdiğinizde ilerlemeleriniz kaybolmuyor.

Oyunda bir taraftan üssünüzde çeşitli binalar kurarak gelişiyor ve kaynaklarınızı arttırıyorsunuz. Haritada düşman bölgelere saldırarak ganimetler elde ediyorsunuz. İlerledikçe seviyeniz artıyor, yetenekleriniz ve ekipmanlarınız gelişiyor.

Düşman unsurlara saldırırken en gelişmiş birimleri ekibe katmanız gerekiyor. Sürükle bırak yaparak birimlerinizi sahaya indiriyorsunuz ve düşman birimleri yok ediyorsunuz. Klanlara katılarak kaynak bulma turnuvalarına girebilir veya PvP karşılaşmalarda dünya çapında şansınızı deneyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.d3go.gijoewaroncobra

https://apps.apple.com/ph/app/g-i-joe-war-on-cobra/id1471554366

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim