Anlık Bildirim

Galaxy A21 Simple SCV49 duyuruldu

Galaxy A21 Simple SCV49 akıllı telefon modelinde nispeten eski bir işlemci, düşük kamera çözünürlükleri, düşük kapasiteli batarya ve adaptör olmayan bir kutu yer alıyor.

Galaxy A21 Simple SCV49 tanıtıldı

Akıllı telefon pazarında her yıl daha yeni özelliklerle akıllı telefonlarını geliştiren Samsung zaman zaman ilginç modellere imza atıyor. Galaxy A21 Simple SCV49 akıllı telefon modeli bunlardan birisi.

Galaxy A21 Simple SCV49 özellikleri ve fiyatı

Galaxy A21 Simple SCV49 modeli Japonya operatörleri için hazırlanmış bütçe dostu bir telefon. Galaxy A21 serisi ile pek bir alakası yok zira bazı özellikleri rekabetin epey gerisinde kalıyor.

5.8 inçlik LCD ekranında HD+ çözünürlük sunan telefon damla çentik tasarımına rağmen nispeten kalın çerçevelere sahip. Kenar kısmında anahtarlık için delik olan gövde IP68 ile su altında çalışmaya dayanıklı.

2 adet Cortex-73 ve 6 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan 14nm Exynos 7884B yonga setinin güç verdiği model 3GB RAM ile 64GB depolama kapasitesi barındırıyor. 3600mAh kapasiteli batarya hızlı şarj desteği içermiyor ve kutudan adaptör de çıkmıyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde kamera olan telefon radyo alıcısına da sahip. 200$ fiyat etiketine sahip olan telefon Eylül ayında piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim