Anlık Bildirim

Galaxy A51 5G geliyor

Galaxy A51 5G modeli ile artık orta seviyeye yakın Samsung telefonlarında da 5G desteği yer almış olacak. Sonraki dönemlerde daha fazla telefonda 5G desteği göreceğiz.

Galaxy A51 5G geliyor

Samsung'un orta seviyede iddialı olmaya çalışacak Galaxy A51 akıllı telefon modeli için bir de 5G versiyonu hazırladığı ortaya çıktı. Galaxy A51 5G en uygun fiyatlı 5G telefonlarından birisi olabilir.

Galaxy A51 5G özellikleri

GeekBench üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre SM-A516N numaralı Galaxy A51 5G akıllı telefon modeli Exynos 980 yonga seti kullanıyor. Orta üst seviyede 5G için tasarlanmış Exynos 980 yonag seti iki adet COrtex-A75 çekirdeği ve 6 adet COrtex-A55 çekirdeği barındırıyor. 8nm süreci ile Galaxy A51 modelini oldukça geride bırakacak.

Galaxy A51 5G modelinde ayrıca 6GB RAM bellek ve Android 10 işletim sistemi olduğunu görüyoruz. Her ne kadar uygun fiyatlı desek te Galaxy A51 5G biraz daha üst seviyeye yaklaşacaktır.

Samsung altyapı kısıtlamaları nedneiyle şimdilik 5G telefonlarını ilk olarak Güney Kore'de sonrasında ABD'de piyasaya sürüyor. Bu bakımdan Galaxy A51 5G modeli de ilk olarak Güney Kore'de piyasaya sürülecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim