Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9 için güncelleme desteği bitti

Android tarafında güncelleme konusunda oldukça ileride olan Samsung, hala Apple’ın oldukça gerisinde. Firma, söz verdiği desteği biten cihazlar için güncelleme desteğini kesmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy Note 9 Tam Boyutta Gör

Samsung, geçtiğimiz yıllarda Android tarafında güncelleme desteği ile dikkat çekse de firma, eski cihazlarını unutmaya devam ediyor. Firma, 2020 öncesi çıkardığı cihazlara büyük güncelleme sözleri vermemişti ve bu sürelerin dolması ile sevilen cihazlar, bir bir güncelleme desteği kaybetmeye devam başladı. Galaxy S9 sonrası şimdi de Galaxy Note 9 güncelleme desteğini yitirdi.

Galaxy Note 10 Android 13 güncellemesi almayacak

Ağustos 2018’de tanıtılan ve Android 8.1 ile çıkış yapan Galaxy Note 9, en son Android 10 tabanlı One UI 2.5 güncellemesi almıştı. Daha sonra üç ayda bir güvenlik güncellemesi alan telefon, artık tamamen güncelleme desteğini kaybetti. Galaxy Note 10 ise artık güvenlik güncellemelerini üç ayda bir alacak. Galaxy Note 10, en son Android tabanlı One UI 4 güncellemesi almış olacak ve maalesef Android 13 güncellemesine kavuşmayacak.

Samsung, çok önemli bir güvenlik açığı olması halinde Galaxy S9 ve Note 9 serisine güncelleme verecektir ancak her iki cihaz için de resmen yolu sonuna gelinmiş oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6820 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy note 9, samsung galaxy s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim