Anlık Bildirim

7 yıllık Galaxy S5 Neo güncelleme aldı

Samsung’un 2015 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy S5 Neo akıllı telefon modeli görülen lüzum üzerine GPS yamasını almaya başladı. Daha pek çok eski modelde sırada. 

Galaxy S5 Neo Tam Boyutta Gör

Belirli bir sürenin sonunda mobil cihazlara güncelleme desteği şirket politikaları nedeniyle kesiliyor bununla birlikte kritik durumlarda şirketler çok eski telefonlara da yama gönderebiliyor. Samsung bir süredir GPS yaması ile meşgul.

Galaxy S5 Neo güncelleme aldı

2015 dolaylarında piyasaya çıkan Galaxy S5 Neo normalde güncelleme almıyor ancak Galaxy S8 serisini etkileyen GPS hatası görünen o ki çok daha fazla telefona sıçramış. Galaxy S5 Neo yanında Galaxy J7, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge ve Galaxy Note 8 modelleri de GPS güncellemesini alıyor.

Sonraki dalgada ise Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus amiral gemilerine de GPS yaması sunulacak. Böylece firmanın son 7 yıldaki tüm amiral gemileri yamalanmış oluyor. Ayrıca J serisi gibi daha fazla modele de gelebilir. 420MB boyutlarındaki yeni güncelleme, temel olarak cihazların GPS kararlılığına odaklanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim