Anlık Bildirim

Galaxy S20 ön siparişi verenlere Galaxy Buds+ hediye edilecek

Samsung önümüzdeki ay tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonu için özel bir kampanya yapacak. Şirket Galaxy S20+ ve S20 Ultra modelleri için ön sipariş verenlere ücretsiz Galaxy Buds+ sunacak.

Galaxy S20 ön siparişi verenlere Galaxy Buds+ hediye edilecek Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S20 serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak mobil sektöre yönelik istihbaratları ile tanıdığımız Evan Blass bazı detaylar paylaştı.

Blass sosyal medya hesabında bir poster yayınladı. Görselde, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra modelleri için ön sipariş veren müşterilere Galaxy Buds+ isimli yeni kablosuz kulaklığın ücretsiz olarak sunulacağı belirtiliyor.

Soz konusu akıllı telefonların fiyatının 950 ve 1.200 dolar'dan başlaması bekleniyor. Postere bakılırsa serinin en düşük modeli olarak çıkacak Galaxy S20 için ön sipariş verenlere Galaxy Buds+ hediye olarak sunulmayacak.

Galaxy S20 ön siparişi verenlere Galaxy Buds+ hediye edilecek Tam Boyutta Gör

Galaxy Buds+ yüzde 50 daha pahalı olacak

Samsung'un yeni nesil kablosuz kulaklığının önceki versiyondan yüzde 50 daha pahalı olacağı söyleniyor. Yani yaklaşık 200 dolarlık bir fiyat etiketiyle gelebilir.

Amiral gemisi Samsung Galaxy S20 serisi 11 Şubat'ta düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Şirket aynı etkinlite Galaxy Buds+ isimli kablosuz kulaklığını da duyuracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim