Anlık Bildirim

Galaxy S20 Ultra, paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 11 Şubat'ta tanıtacağı Galaxy S20 serisiyle ilgili sızıntılar devam ediyor. Gelen haberlere göre serinin en üst modeli paslanmaz çelik gövdeyle gelecek.

Galaxy S20 Ultra, paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung'un Galaxy S20 modellerini tanıtacağı lansman etkinliğine sayılı günler kala, cihazların detaylarıyla ilgili sızıntılar da devam ediyor. Yeni bilgiler XDA geliştirici forumunun genel yayın yönetmeninden geldi.

Ekran hızları varsayılan olarak 60Hz'ye ayarlanacak

İlk bilgi Samsung Galaxy S20 Ultra adı altında piyasaya sürülecek olan Galaxy S20 serisinin en üst modeli ile ilgili. Diğer modellere kıyasla 108 MP çözünürlüklü ana kamera ile gelecek olan cihazın tek farkı bu olmayacak. Sızan bilgilere göre Galaxy S20 Ultra akıllı telefon modelinin gövdesi paslanmaz çelikten yapılacak. Samsung, Galaxy S6 modelinden bu yana, cihazların gövde malzemesi olarak havacılık sektöründe de kullanılan alüminyum alaşımı tercih ediyordu. 2020 yılında ise bu durum uzun bir sürenin ardından değişmiş olacak.

Galaxy S20 Ultra, paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak Tam Boyutta Gör

İkinci bilgi ise Galaxy S20 serisinin ekran yenileme hızları ile ilgili. Bildiğiniz üzere bu cihazlar 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Ancak kutudan varsayılan olarak 60Hz'ye ayarlanmış bir şekilde çıkacakları belirtiliyor. Pil ömrünü optimize etmek adına alınan bu karar neticesinde, kullanıcılar cihazın ekranını 120Hz moduna kendileri geçirecekler. Ekranda ise görüntünün daha akıcı olacağı ve bunun sonucunda da pil süresinin azalabileceği uyarısı yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4133 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s20 ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim