Anlık Bildirim

Galaxy S21 serisine yavaş çalışan kamera ve aşırı ısınma sorunlarını çözen güncelleme geldi

Samsung Galaxy S21 kullanıcıları bir süredir cihazlarındaki kameranın yavaş çalıştığından şikayetçiydiler. Şirket bu ve aşırı ısınma sorununu çözen güncellemeyi yayınladı.

Galaxy S21 serisine yeni güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra akıllı telefonları için yeni bir güncelleme göndermeye başladı. Bu aslında, ayın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Haziran güncellemesiydi, ancak şirketin bir takım ciddi sorunları çözmesi gerektiğinden ertelendi.

Can sıkıcı problemler giderildi

Son zamanlarda, Samsung Galaxy S21 akıllı telefon kullanıcıları, çok belirgin şekilde yavaş çalışan kamerayla ilgili sorunlar bildiriyorlardı. Güney Koreli üretici, portre modunu açarken veya yakınlaştırırken ortaya çıkan yanlış bellek kullanımı nedeniyle kamera uygulamasının yavaşlamaya başladığını açıkladı. Bu güncelleme ise söz konusu sorunu gideriyor.

Galaxy S21 serisine yeni güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Ayrıca kameranın portre modu da iyileştirildi ve kullanıcılar yerleşik galeri uygulamasından QR kodlarını tarama yeteneğine sahip oldular. Aynı zamanda, görüntülü aramaların kalitesi de iyileştirildi.

Son olarak, bu güncellemenin Samsung Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra kullanıcılarının yaşadığı aşırı ısınma sorunlarını giderdiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim