Anlık Bildirim

Galaxy S23 Plus dayanıklılık testinden geçti: İşte video

Samsung tarafından kısa süre önce tanıtılan Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra ile benzer dayanıklılık testlerinden geçti. Peki yeni telefon, düşmelere karşı ne kadar dayanıklı? İşte video
Galaxy S23 Plus dayanıklılık testinden geçti: İşte video Tam Boyutta Gör
Hatırlayacak olursak Samsung Galaxy S23 Ultra, geçtiğimiz hafta paylaşılan dayanıklılık testlerinde şaşırtıcı sonuçlara imza atmıştı. Çizilme ve suya dayanıklılık testlerinden geçer not alan telefon, düşme testlerinde ise büyük bir darbe aldı.Şimdi de PBKReviews, benzer bir testi Galaxy S23 Plus modelinde uyguladı. Peki Galaxy S23+ düşmelere karşı ne kadar dayanıklı? Gelin hep beraber bakalım.

Galaxy S23 Plus dayanıklılık testinden geçti

Bilmeyenler için Galaxy S23 Plus, kavisli tasarıma sahip Ultra modelinden farklı olarak düz bir ekranla geliyor. Bu noktada her iki cihaz Gorilla Glass Victus 2'ye sahip olsa da, kavisli ekranların darbelere karşı daha dayanıksız olduğunu biliyoruz. Gerçekleştirilen testlerde ise Galaxy S23 Plus, şaşırtıcı bir biçimde Ultra modeli ile aynı kaderi paylaştı. 

Videoda bel yüksekliğinden doğrudan betona bırakılan telefonunda ne yazık ki kırıklar meydana geliyor. Ancak Galaxy S23 Plus modelinin S23 Ultra'dan daha küçük bir hasar aldığını söyleyebiliriz. Zira amiral gemisinde daha büyük çatlaklar ile karşılaştık. Ayrıca kozmetik hasara rağmen, ekran ve telefonun tamamen çalışır durumda olduğu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim