Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 Ultra Limited Edition tanıtıldı

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Güney Koreli Samsung, Galaxy S23 Ultra’nın Limited Edition versiyonunu tanıttı ancak cihaz standart model ile tamamen aynı.
Galaxy S23 Ultra Limited Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Samsung, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Galaxy S23 serisi ile oldukça başarılı olmuştu. Özellikle kamera ve ekran özelliklerinde en yukarlara oynayan Galaxy S23 Ultra, şimdi yeni bir versiyonu ile satışa çıkıyor.

S23 Ultra Limited Edition Vietnam’da satışa çıkıyor

Samsung, Vietnam’da Galaxy S23 Ultra Limited Edition paketini satışa sundu. Limited Edition paketi; Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch 5 ve 15W Wireless Charger Duo ürünlerini barındırıyor. Pakette bulunan tüm ürünler, standart versiyonlarına göre herhangi bir fark içermiyor. Galaxy S23 Ultra, Phantom Black renk seçeneğine, Bluetooth model Galaxy Watch 5 ise 44mm boyutunda ve Sapphire Blue renk seçeneğine sahip. İkili kablosuz şarj istasyonu ise siyah renge sahip.

Cihazlar, standart modellerden farklı olmasa da Samsung, paketi oldukça özel bir fiyata satıyor. Normalde toplam 41,130,000 Vietnam Dongu’na satılan ürünler paket içerisinde 31,990,000 Vietnam Dongu’na yani yaklaşık 1363 dolara satılıyor. 31 Mayıs’ta satışa çıkacak ürün, önümüzdeki aylarda başka ülkelerde de satışa çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim