Anlık Bildirim

Galaxy S24 netleşmeye başladı: Exynos 2400, yeni kameralar ve daha fazlası

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonları Galaxy S24 serisi hakkında yeni bilgiler duymaya devam ediyoruz. Şimdi de yaklaşan cihazların kamera ve yonga seti detayları sızdırıldı.
Galaxy S24 netleşmeye başladı: Exynos 2400 ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan Galaxy S23 serisi, hem donanım hem de kamera tasarımıyla ses getirmeyi başardı. Bu bağlamda gelecek yıl piyasaya çıkacak Galaxy S24 serisi de büyük bir merak konusu oldu diyebiliriz. Şimdi yeni paylaşılan bir rapor, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra’nın kamera ve yonga seti detaylarına açıklık getirdi.

Galaxy S24, küçük yükseltmeler içerebilir

Bildirilenlere göre Galaxy S24 serisi, bu yıl karşımıza çıkan Snapdragon for Galaxy platformunu geride bırakarak 4nm Exynos 2400'e geçiş yapacak. Buna ek olarak, Galaxy S24 ve S24 Plus'ın bir süredir kullanılan ISOCELL GN3 kameraları koruyacağı belirtiliyor. Ancak Galaxy S24 Ultra, selefinde bulunan 3x ve 10x telefoto kameralar yerine her iki sensörü de içeren katlanmış bir telefoto kameradan güç alacak. Dolasıyla, telefonda bir sensör eksilecek.

Ayrıca sızıntı kaynağı, Galaxy S24'ün arkasından gelecek Galaxy S25 serisi hakkında da bazı detaylara değindi. Buna göre Samsung, yeni akıllı telefonlarında her ikisi de 3nm üretim sürecine dayanan Snapdragon 8 Gen 4 ve Exynos 2500 işlemcileri tercih edecek. Ayrıca ISOCELL GN3 yerine 17nm işlem teknolojisine dayanan yeni bir 200MP sensör göreceğiz.

Bu bilgiler, Galaxy S24 serisinin küçük yükseltmeler ile karşımıza çıkacağını gösteriyor. Görünüşe göre en büyük sıçrayış bir sonraki nesil Galaxy S25 ailesinde yaşanacak. Ancak bunu görmek için bir süre daha beklememiz gerektiğini belirtelim. Nitekim Samsung'un önünde uzun bir zaman bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4664 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S24 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim