Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 4’ün konsept görüntüleri yeni tasarımı gösteriyor

Samsung’un katlanabilir serilerinden olan Z Fold, bu yılın sonlarına doğru yeni bir üyeye kavuşacak. Geliştirilmiş bir tasarım ile gelmesi beklenen Galaxy Z Fold 4’ten ilk görüntüler geldi

Galaxy Z Fold 4'ten ilk görüntüler geldi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Galaxy S22 serisinin ardından gözler Samsung’un bu sene sonlarına doğru tanıtacağı yeni Galaxy Z üyelerine çevrildi. Bu sene hatrı sayılır bir güncelleme alması beklenen Galaxy Z Fold 4’ten ilk konsept görüntüler geldi.

Dahili S Pen yuvasına sahip yeni tasarım

@WaqarKhanHD tarafından yayınlanan yüksek çözünürlüklü konsept görüntüler, Galaxy Z Fold 4’ün tasarımını gözler önüne seriyor. Galaxy S22 Ultra’ya benzer bir kamera yuvası ile gelmesi beklenen Galaxy Z Fold 4, kamera lenslerini bir havuzda toplamayacak. Her kamera sensörü, tıpkı S22 Ultra’da olduğu gibi gövdeden ayrı çıkış yapacak. Galaxy Z Fold 4’ün en önemli güncellemesi ile dahili S Pen yuvası olacak. Galaxy Z Fold 3, S Pen desteği ile gelse de cihaz, S Pen yuvasına sahip değildi. Z Fold 4 ise tıpkı S22 Ultra gibi S Pen ile birlikte gelecek.

Galaxy Z Fold 4'ten ilk görüntüler geldi Tam Boyutta Gör

Galaxy Z Fold 4, tıpkı Z Fold 2 ve Z Fold 3 gibi her iki ekranda da ince çerçevelere sahip olacak. Ayrıca görüntüler, Z Fold 4’ün yine ekran altı kamera teknolojisini kullanacağını gösteriyor. Ayrıca cihazın yine güç tuşuna entegre parmak izi okuyucusu ile gelmesi bekleniyor. Galaxy Z Fold 4, bu yılın sonlarından Z Flip 4 ile birlikte tanıtılacak.

Galaxy Z Fold 4'ten ilk görüntüler geldi Tam Boyutta Gör

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/new-galaxy-z-fold-4-concept-images-leak/ https://twitter.com/WaqarKhanHD/status/1500040923375443968?s=20&t=WQQWUP2iZCHfsKFdM8FJ_w Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim