Anlık Bildirim

Game of Thrones'un animasyon dizisi geliyor

2010'lu yıllara damga vuran Game of Thrones dizisinin bir de animasyon dizisi geliyor. Şu anda fikir aşamasında olan yapımın HBO Max'te yayınlanması bekleniyor.

Game of Thrones'un animasyon dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Yüzüklerin Efendisi zamanında film sektöründe nasıl bir etki yarattıysa Game of Thrones dizisi de yıllar içerisinde dizi sektöründe aynı etkiyi yaratmıştı. Ancak son sezonlarında beklenileni verememesi ve özellikle son sezonunda hayranları bir hayli üzmesi sebebiyle birçok izleyici tepki gösterdi.

Her ne kadar tepki gösterilse de Game of Thrones'un ne kadar büyük bir kitleye ulaştığı ve büyük bir marka haline geldiği bir gerçek. Bu yüzden de hem Warner Bros hem de HBO bu marka ile ilgili daha fazla içerik çıkarmak istiyor. Şu anda geliştirilmekte olduğu bilinen iki farklı yapım bulunuyor ve iki farklı yapım için de plan yapılıyor. Yani önümüzdeki süreçte dört farklı Game of Thrones evreninde geçen yapım göreceğiz. Ancak geçtiğimiz saatlerde bunlara bir yenisi daha eklendi.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre HBO Max'te yayınlanması için yetişkinler için bir Game of Thrones animasyon dizisi geliştiriliyor. Ne yazık ki şu an için daha fikir aşamasındalar. Yani geçeceği dönem, konusu, seslendirmenler ve yayın tarihi gibi çoğu detay bilinmiyor. Şu an için bilinen tek şey serinin yaratıcısı George R.R. Martin, bu proje için HBO Max ile direkt olarak çalışacak. 

Umuyoruz ki duyurulan bu beş farklı yapım ve daha sonrasında gelecek olanlar kaliteli yapımlar olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10198 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hbo max, hbo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim