Anlık Bildirim

Garmin Epix 2 Pro üç farklı boyutta sunulacak: İşte fiyatları

Garmin markası yakında Epix Gen 2 serisi altında yeni bir amiral gemisi akıllı saat piyasaya sürecek. Epix 2 Pro adı altında çıkış yapacak modelin safir kristal cam seçeneği de olacak.
Garmin Epix 2 Pro üç farklı boyutta geliyor: İşte fiyatları Tam Boyutta Gör
Garmin, Epix Gen 2 serisini yeni bir akıllı saatle genişletmeye hazırlanıyor. Şirket yakında Garmin Epix 2 Pro modelini piyasaya sürecek. Lansman öncesinde cihazla ilgili bazı önemli detaylar internete sızdırıldı.

Aktarılan bilgilere göre Garmin Epix 2 Pro tüketicilere 42 mm, 47 mm ve 51 mm olmak üzere üç boyutta sunulacak. Buna ek olarak yeni akıllı saat çizilmeleri en aza indirmek için "safir kristal" ekran camı seçeneğiyle sunulacak.

Garmin Epix 2 Pro üç farklı boyutta geliyor: İşte fiyatları Tam Boyutta Gör

Garmin Epix 2 Pro fiyatı

Şirket, Epix 2 Pro'ya kısa süre önce tanıtılan Garmin Instinct 2X modelinde olduğu gibi bir LED fener ekleyebilir. Garmin Epix 2 Pro'nun fiyat etiketi konusunda da bazı bilgiler geldi.

Kaynağa göre şirket akıllı saatin 42 mm versiyonunu 950 euro, 47 mm ve 52 mm varyantlarını ise sırasıyla 1.050 ve 1.150 euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Garmin Epix 2 Pro'nun 31 Mayıs'ta duyurulması bekleniyor.

Kaynakça https://gadgetsandwearables.com/2023/04/28/garmin-epix-2-pro/ https://the5krunner.com/2023/04/28/garmin-epix-2-pro-leak/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim