Anlık Bildirim

Şarjı hiç bitmeyen akıllı saat: Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2 akıllı saat modelinin gelişmiş güneş panelleri verimli bir şarj imkânı sunduğu için belirli şartlarda hiç şarj etmeden günlerce kullanım sağlanabiliyor. 

Garmin Instinct 2 Tam Boyutta Gör

Akıllı saatlerde kullanım süreleri hep sorun olarak kaldı ve çözüm geliştirebilen firmalar da öne çıkmayı başardı. Huawei ve Honor markalarının nispeten daha uzun kullanım süreleri sunan akıllı saatleri oldukça popüler. Garmin ise olaya farklı bir açıdan yaklaşıyor.

Garmin Instinct 2 şarjı hiç bitmiyor

Firmanın ilk nesil Instinct akıllı saatleri ekranın altına entegre güneş paneli ile sürekli şarj oluyor ve çok uzun kullanım süreleri sunuyordu. Yeni nesil ise gelişmiş paneller ile çıtayı daha da yukarı çıkarıyor.

Garmin Instinct 2 akıllı saat en az 3 saat 50 bin lümenlik ışık kaynağına maruz kalırsa o günü hiç şarj olmadan bitiriyor. Bu şekilde sınırsız bir kullanım süresine sahip olabiliyorsunuz. Gece ay ışığının en parlak olduğu anda 100 bin lümenlik ışık kaynağı ortaya çıktığı ifade ediliyor. Bu da gündüz çok daha rahat bir şarj imkânı ortaya çıkarıyor. GPS kullanırsanız bu rakam 370 saat oluyor.

Bellek devrelerini piksellerin içerisinde düşük güç tüketimine yönelik olarak organize eden memory-in-pixel LCD teknolojisi sayesinde güç tüketimi önemli ölçüde azalıyor. Ayrıca monokrom renkler de buna katkı yapıyor. Bu bakımdan çok renkli görüntüler veya ekran temaları beklemek mümkün değil. Yine de 176x176 piksel çözünürlük daha net görüntüler sunuyor.

Garmin Instinct 2 özellikleri Tam Boyutta Gör

Nabız ölçer, kandaki oksijen değeri sensörü, konumlama sensörü, yükseklik ölçer, barometre ve pusula gibi zengin donanımlara sahip. Yine uygulama da kurulabiliyor. Bluetooth ve ANT+ bağlantı teknolojilerini kullanıyor.

Güneş paneli kullanmayan versiyon ise GPS yoğun iken 70 saat, standart modda 28 gün, eko modda 65 gün kullanılabiliyor. 40mm kasada ise bu rakamlar biraz daha azalıyor.

Garmin Instinct 2 akıllı saat modeli 40mm kasa için 350$ ile başlıyor. 45mm kasa ve güneş paneli ile fiyatlar artıyor. Ayrıca askeri kullanıma yönelik Tactical Edition, gizliliğe odaklı anlık format atabilen Kill Switch, Gece Görüş, Çift Format GPS gibi ekstra bileşenlerle donatılan versiyonlar da olacak. Ülkemizde ilk nesil 5000TL’den başlıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim