Anlık Bildirim

GeForce Now'a yeni abonelik planı ekleniyor: 2K çözünürlükte 120FPS sunacak

Bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now'a yeni bir abonelik paketi geliyor. RTX 3080'e sahip sunucular ile güçlendirilen yeni paket, 2K 120 FPS oyunculuğa izin verecek.

,

GeForce Now'a 2K 120FPS desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Günümüzde bulut tabanlı oyun hizmetleri oyuncular için yeni bir alternatif haline geldi. GeForce Now platformuna yatırımlarını sürdüren Nvidia, 2K 120 FPS’i destekleyecek yeni bir abonelik paketi getiriyor.

RTX 3080'den güç alacak

Bilindiği üzere GeForce Now, RTX desteğine sahip ekran kartları üzerinden hizmet veriyor ve Premium hesaba sahip kullanıcılara 1080P 60 FPS'e kadar destek sunuyor. Bununla birlikte yalnızca RTX 3080 ekran kartlarının bulunduğu sunuculardan güç alacak yeni paket, 8 saatlik oturum süresi ve altı ay için 100 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Oyunculara yeni paket ile en yüksek performansı vaat eden Nvidia, ayrıca Shield TV'ye sahip kullanıcılar için de 4K HDR 60 FPS desteği sunacak. Şu an için yalnızca belirli bölgelerde kullanıma açılacak RTX 3080 paketinin, ülkemizde Turkcell GAME+ ortaklığı ile hizmet veren GeForce Now'a gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Zira yeni paketin oldukça güçlü bir internet altyapısı gerektireceğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim