Anlık Bildirim

GeForce Now by Game+'ın betası sonlandı, tüm kullanıcıların erişimine açıldı

Son bir aydır kapalı beta sürecinde olan GeForce Now'ın Türkiye sunucuları GeForce Now by Game+, kapalı betadan çıktı ve tüm kullanıcıların erişimine açıldı.

GeForce Now by Game+'ın betası sonlandı, tüm kullanıcıların erişimine açıldı Tam Boyutta Gör

Oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan GeForce Now, son dönemin en çok kullanılan teknoljilerinden birisi. Nvidia'nın servisi GeForce Now da Turkcell ile iş birliği yaparak bildiğiniz gibi servisi yerelleştirdi ve Türkiye'de özel sunucular açıldı.

Son bir aydır kapalı betada olan ve bu süreçte birkaç kez gündem gelen GeForce Now by Game+ artık tüm kullanıcıların erişimine açılmış durumda. GeForce Now by Game+'ın şu anda iki farklı aboneklik seçeneği bulunuyor. Birincisi ücretsiz olan ancak kısıtlı erişim hakkına sahip olduğunuz "Basic" üyelik. İkincisi ise tüm özelliklerin açık olduğu Premium üyelik ve o da aylık 74,90 TL. Ayrıca şu anda lansmana özel üç aylık üyeliğin 149,70 TL'ye satıldığını hatırlatalım. Buradan GeForce Now by Game+ sayfasına ulaşabilir ve daha fazla ayrıntıyı inceleyebilirsiniz.

Beta Sürecinde Neler Yaşandı?

Beta sürecinin başlaması ile birlikte ücretsiz bir abonelik seçeneğini olacağı açıklanmıştı ve oyuncular bu duruma bir hayli sevinmişti. Ardından teknoloji için gelen yorumlar da oyuncuları umutlandırdı diyebiliriz ancak son birkaç haftadır yaşanan olaylar oyuncuları bir hayli kızdırdı. İlk başta fiyatlar açıklandı ve oyuncular fiyatları yüksek bularak tepki gösterdi. 

Birkaç gün sonra ise Nvidia GeForce Now, kullanıcılara sormadan Global Founders üyelerinin üyeliklerini iptal ettiğini ve Game+'a aktaracaklarını söyledi. Elbette haklı olarak bu durum büyük tepki çekti. Game+ bu sırada bu kararın Nvidia tarafından alındığını söyledi. Nvidia da birkaç gün sonra bu kararından vazgeçti ve istemeyenlerin Game+'a geçmeyebileceğini açıkladı. Ayrıntıları buradaki haberde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12065 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gerforce now, game+ ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim