Anlık Bildirim

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor!

Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan GeForce Now powered by Game+'ın sunucularının aktif olacağı tarih açıklandı. Mart ayı içerisinde sunucular aktif edilecek.

GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları Mart'ta aktif oluyor! Tam Boyutta Gör

Nvidia'nın bulut tabanlı abonelik servisi olan GeForce Now, oyun dünyasının son dönemdeki en önemli servislerinden birisi haline gelmiş durumda. Geçtiğimiz aylarda da bildiğiniz ülkemiz için güzel bir haber açıklandı ve GeForce Now ve Turkcell'in iş birliği yapacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz saatlerde de Twitter üzerinden paylaşılan bir video ile GeForce Now'ın ya da yeni ismi ile GeForce Now powered by GAME+'ın Türkiye sunucularının ne zaman aktif edileceği açıklandı. Videoya göre Türkiye sunucuları Mart ayı içerisinde aktif edilecek. 

Buradan kayıt yaparak sisteme erişen ilk insanlardan olabilirsiniz. 

Ne yazık ki net bir tarih yok, yalnızca Mart ayı olarak açıklama yapıldı. İlerleyen günlerde net tarih ve ücretler belli olacaktır. Oyuncular özellik fiyat konusunda fazlasıyla meraklı. 

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ile oyuncular sahip oldukları oyunları donanım yeterliliği gözetmeksizin istedikleri Windows, MacOS, Android ve iOS cihazlarından 1080P çözünürlükte ve 60 FPS ile platform üzerinden oynayabilecekler. Sistemin desteklediği oyunların tamamını buradan inceleyebilirsiniz 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21363 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GeForce Now powered by GAME+, geforce now ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim