Anlık Bildirim

LG televizyon sahiplerine müjde: GeForce Now, LG televizyonlara geliyor

Nvidia'nın bulut oyun servisi olan GeForce Now, daha önce de müjdesi verildiği gibi LG televizyonlara geliyor. 80 farklı ülkede bu hafta beta sürecine başlayacak. 

GeForce Now, LG televizyonlara geliyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Nvidia'nın GeForce Now isimli bir bulut oyun sistemi bulunuyor. Bu sistem ile herhangi bir donanıma ihtiyaç duymadan yalnzıca internet ve bir kontrolcü sayesinde oyunları oynayabiliyorsunuz. Bu sistemin LG televizyonlara geleceği yılın başında açıklanmıştı. Şimdi de LG'den güzel haber geldi.

GeForce Now Bu Hafta LG Televizyonlarda

Geçtiğimiz saatlerde LG'nin resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre GeForce Now bu hafta içerisinde 80 pazarda beta sürecine başlayacak. Şu an için yalnızca 2021 LG 4K OLED, QNED Mini LED ve NanoCell TV modellerinde erişime açık oalcak ancak ilerde daha fazla model için de destek sağlanacak. LG, 2022 yılına kadar güncellemelerle sistemi geliştireceklerini de ekledi.

Bu haftadan itibaren GeForce Now uygulamasını LG Content Store'da bulabilirsiniz. Servisin ne yazık ki PC'lerin aksine 60 FPS 1080p sınırı bulunacak. Açıklamaya göre servis şu anda LG televizyonlarda kontrolcü desteği sunulan tüm oyunların oynanabileceğini söylüyor. Eğer şu anda herhangi bir PC oyununa sahip değilseniz, sistem 35'ten fazla ücretsiz oyun olduğunu hatırlatalım. GeForce Now bildiğiniz gibi ülkemizde Game+ ismi ile yerelleştirildi. Bu yüzden bu durumun bizleri nasıl etkileyeceğini şimdilik bilemiyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim