Anlık Bildirim

Valve, geliştiricilerin oyunlarını Steam Deck'e hızlıca opitimize edebileceklerini söyledi

Duyurunun yapıldığı günden bugüne kadar sürekli yeni bilgiler öğrendiğimiz Steam Deck'ten yeni bir güzel haber geldi. Geliştiriciler oyunlarını Steam Deck'e kolayca optimize edebilecek.

Geliştiriciler oyununu Steam Deck'e kolayca optimize edebilecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay duyurulan ve duyurulduğu günden bu yana sürekli yeni gelişmelerin çıktığı Steam Deck'ten geliştiriciler için güzel bir haber paylaşıldı. 

Steam Deck İçin Özel Bir API

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında bazı basın kuruluşları deneyimleme şansı buldu. Ayrıca Valve ile çeşitli sohbetler yapıldı ve Steam Deck'e dair yeni ayrıntılar öğrenildi. Steam Deck ile ilgili gelen son güzel haber ise geliştiriciler için. PC Gamer'ın haberine göre Valve, geliştiricilerin oyunlarını Steam Deck için kolay ve hızlı bir şekilde optimize edebilmesi için özel bir API, yani uygulama programlama arayüzü hazırlıyor.

Bu özel API ile geliştiricilere "Eğer Steam Deck için opitimize edecekseniz, bu ayarları kullanın." gibi bir kolaylık sağlanacak. Bu sayede geliştiriciler Steam Deck'in 16:10 en boy oranı, 800p çözünürlüğü ve daha fazla özelliğini rahatça optimize edebilecek. Son çıkan haberlerle birlikte gerçekten Steam Deck için heyecan daha artıyor. 

Steam Deck bu yıl sonunda çıkışını yapacak. Ne yazık ki şu anda Türkiye için satışta değil. Cihazın başlangıç fiyatı 400 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim