Anlık Bildirim

Gençlerin telefon ve bilgisayar alımını kolaylaştıran düzenleme yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin teknolojik ürünlere erişimini kolaylaştıran düzenleme için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapılacağını ve adım atılacağını açıkladı.

Gençlerin teknolojik ürün alımını kolaylaştıran düzenleme geliyor Tam Boyutta Gör

Artan dolar kuru, yüksek enflasyon ve büyük zamlar nedeniyle teknolojik ürünlere ulaşmak zorlaştı. Özellikle de gençler için teknolojik ürünler hayal olmaya başladı. Gençlerin teknolojiye erişimini kolaylaştırmak için ilk kez adım atılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da Gençlik Buluşması isimli etkinliğe katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin teknolojik ürünlere erişimini kolaylaştıran düzenleme için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapılacağını duyurdu.

Gençlik Buluşması isimli etkinlikte bir öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu soruyu yöneltti:

“Sayın Cumhurbaşkanım bizler teknoloji ile oldukça iç içeyiz. Fakat şu anda bilgisayar, telefon gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak maliyetli. Bu konuda bizlere destek müjdesi verir misiniz? Böyle bir çalışma var mı? Vergi oranlarında bir düşüş gerçekleşebilir mi?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu yanıtı verdi:

“Geçlerimizin bu talepleri maliyet olarak bize ne getir ne götür, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yapalım. Ona göre bir adım atalım”

"Bu konuda adım atacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu diyaloğu Twitter hesabından paylaşarak, “Trabzon’daki buluşmamızda bir gencimiz, teknoloji ürünlerine erişimi kolaylaştıracak bir düzenleme istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile bir çalışma yapacağız ve inşallah bu konuda adımı atacağız.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24555 kez okundu.
155 kişi, toplam 163 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim